romania-icon  uk-icon

Web Design

A smart design team has 7 years experience
16
January 2013

Web design

Cum să ai un Google Page Rank mai mare

  • Înscrie-te în directoarele motoarelor de căutare.
  • Înscrie-te într-un program de link exchange pentru a obține automat un număr mare de linkuri care direcționează către site-ul tău. Google verifică atât linkurile care pleacă de pe site-ul tău, cât și pe cele care pleacă către site-ul tău. Link-urile care se află pe alte website-uri și direcționează către site-ul tău sunt folosite pentru a-ți determina PageRank-ul.
  • Creând și publicând articole poți genera ușor trafic nou. Poți de asemenea să semnezi articole publicate pe alte site-uri.
  • Înscrie-te pe forumuri pentru a crea linkuri către site-ul tău. În semnătură poți include un link către site-ul tău.
  • Folosește un singur tip de scriere pentru adresa website-ului tău. Uneori posesorii de afaceri nu realizează că www.yourwebsite.com și http://yourwebsite.com sunt percepute ca fiind pagini diferite de către motoarele de căutare. Rezultatul este că link-urile către website-ul tău se vor împărți între cele două pagini. Soluția acestei probleme comune constă în a anunța Google că dorești ca toate voturile pentru www.yourwebsite.com să fie numărate pentru http://yourwebsite.com.
  • Mai degrabă decât a te concentra pe un singur cuvânt, încearcă să adaugi mai multe cuvinte pentru a forma o frază-keyword. Nu exagera totuși. Dacă are aspect de spam, probabil așa și va fi considerat. Încearcă să te rezumi la un subiect per pagină și o frază-keyword per pagină.
  • Rețelele de socializare pot fi un bun mod de a-ți promova site-ul, dar cele mai multe nu vor afecta PageRank-ul în mod direct. Google+ ar putea fi totuși o excepție.
Tagged with: , , , ,
Shared
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *